Forsmans Lax & Lamm

Sortiment

Regnbågslax, svenskodlad. Kryddad och varmrökt på Aspöja i St:Anna skärgård, på gammaldags sätt med alved och enris.

Varmrökt lax med olika smaker:

Hel varmrökt: Lagd i saltlag och sedan varmrökt


Filé med följande kryddor  

Naturell: Endast salt

Dill : Dill, salt

Peppar : Olika pepparsorter, salt

Jäger : Senapsfrö, spiskummin, soltorkad tomat, hackad lök, peppar, salt

Tomat : Soltorkad tomat, salt

Honung & Rosepeppar: Marinerad i honung från Vikbolandet och med rosepeppar på.

Vitlök : Hackad vitlök, salt

Naturell : Salt

Gravad laxfilé i bit

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...

Helena Käll | Svar 06.04.2017 07:07

Hej!
Beställning
500g varmrökt lax, dill salt
500g varmrökt lax soltorkade tomat salt
Hämtning to 13/4.
Helena Käll/ Carin o Klas

Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

01.11 | 06:06

Det är 1/6 nöt (25-30 kg)
Helt eller halvt lamm

...
01.11 | 06:04

Hej
Det är ca 50/50 med färs och bitar som filé, entrecote, ryggbiff och olika stekar ru bog och lår

...
31.10 | 20:31

Tack köper man per kilo eller är det ett halvt lamm eller ett helt?
Hur många kilo kan det röra sig om?
Vänligen
Ulrika

...
31.10 | 19:42

Vad innehåller nötlådan?/Eva N

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS